Klubben

”Il Klub del Buongustaio”* er en klub grundlagt for dig som gæst og entusiast ligesom mig for Italiens kulinariske kultur. Formålet er meget enkelt: Samvær og at se på vores gastronomiske værk,  ikke kun som synonym for ”god mad” men også som historie, tradition og kvalitet. Klubben tilstræber sig på at få medlemmer til at  kende værdierne og arbejdet bag de forskellige fantastiske produkter, som er et resultat af en blanding af dybt kendskab til gammel landbrugskultur og geniale landbrugsfolk. Nogle af disse produkter har antikke oprindelser som er helt tilbage fra middelalderen og sågar renæssancen. Vi kan skaffe produkterne hjem gennem vores leverandørs netværk og jeg og mine medarbejdere vil sørge for at kombinere disse produkter med respekt for de traditionelle opskrifter og arrangere temaaftener, med individuelle menuer  for at give klubbens medlemmer en ægte, unik og stemningsfyldt oplevelse.

Som medlem får du et Buongustaiokort som giver dig mulighed for :

10% rabat på temaaftener eller events

10% rabat på vores cateringservice

10% rabat på vores hjemmelavede eller importerede produkter

Adgang til speciel Italiensk byfestkalender inddelt i regioner

Adgang til Italiensk restaurantguide med adresser, tlf. nr. og anmeldelser

1 time gratis konsultation ( værdi 400,- )  for at planlægge din gastronomiske rejser i Italien, til dine opskrifter eller din italienskinspirerede fest.

Medlemskabet er uforpligtende, og vi håber at I vil være med som ambassadører af ”buongusto” for at fremme en gastronomisk livsstil, fyldt med masser af nydelse og kvalitet

BEMÆRK

Ordet Buongustaio stammer fra ordet buongusto (sammentrækning af ordet buono = god og  gusto = smag) Det anvendes om dem, som kender forskel på kvalitet og søger efter det uden at ville gå på kompromis.

 

Copyright © 2019 Tarantini|Webdesign Unikco