Forretter

  • 1 Gamberoni con asparagi e mandorle

    • 90,-

    Kæmpereje sauté med asparges-mandel-pesto serveret på bund af grillede zucchini samt salat garniture.

  • 2 Mozzarella peperoni e olive al Balsamico

    • 75,-

    Mozzarellaost serveret med syltede peberfrugter, soltørrede sortolivenflager, sprøde chilibrødkrummer, jomfru olivenolie og Balsamico-glasure

  • 3 Antipasti misti (Perfekt at dele)

    • 150,-

    Et udvalg af årstidens forskellige italienske specialiteter, samt variation af vores brød

  • 4 Bresaola della Valtellina

    • 95,-

    Carpaccio af lufttørret okseinderlår, serveret med grillede artiskokker, parmesanflager, rucolasalat og ekstra jomfru olivenolie

  • 5 Bruschetta pomodoro e basilico

    • 45,-

    Bruschettabrød med friske tomater og hjemmelavet basilikumpesto

Alle forretter serveres med vores hjemmebagte brød