Forretter ta' med hjem

  • 1. Frittelle gamberoni e carciofi con pesto di asparagi e mandorle

    • 45,-

    3 små frittellebrød farseret med ragout af tigerrejer og artiskokker serveret med asparges-mandel-pesto

  • 2. Crocchette alla N`duja

    • 40,-

    Hjemmelavede kartoffelkroketter fyldt med chili krydret salami og mozzarellaost.
    Hertil tomatcreme og salatgarniture

  • 3. Crostone Alpino

    • 40,-

    Gratineret skive af landbrød, farseret med lufttørret skinke fra Alperne, skovsvampe og taleggioost

  • 4. Calzoncini fritti carne e gorgonzola

    • 40,-

    3 små friterede calzonepizzaer fyldt med oksefars og gorgonzolaost serveret med peberkrydret rødvinscreme

  • 5. Bruschetta Pomodoro

    • 35,-

    Bruschettabrød med friske tomater og hjemmelavet basilikumpesto