45.Polpette di vitello con funghi e fonduta di Toma

199,-

Kalvekødboller med Tomaost fondue, skovsvampe ragout i urtekrydret tomatsauce samt dagens kartofler og salat variation

 

46. Capocollo con salame al finocchio e Vernaccia

189,-

Nakkesteg fyldt med fennikel krydret toskansk salami serveret med Vernaccia-rødvinssauce,dagens kartofler, årstiden grøntsager og garniture

 

47.Scaloppine di pollo al limone

169,-

Kyllingbryst – scaloppine i citron sauce samt siciliansk ciliegino-tomatsalat, dagens grøntsager og salatvariation

 

48. Filetto di manzo

259,-

250 g. stegt eller grillet saftig oksemørbrad serveret med vores hjemmelavede sauce. Vælg imellem peber- chiantirødvins- hvidvinseller årstidens sauce. (spørg personalet) Hertil dagens kartofler eller krydret pommes frites samt dagens markedsgrøntsager og blandet salat