5. Barbera

255,-

Farven er dyb rubinrød med kraftig drueduft og en tør velafbalanceret smag. Velegnet til stegeretter

 

6. Nebbiolo

275,-

Farven er granatrød og duften intens med blide, krydrede undertoner og en stærk, varm og harmonisk smag. Velegnet til rødt kød og ost

 

7. Chianti Classico Riserva

330,-

Tør rødvin med en anelse af viol, fyldig og behagelig smag.
Velegnet til pastaretter og stegt kød

 

8. Negroamaro Nerio

350,-

fyldig og intens rødvin med en duft af mørke bær, blød og aromatisk tannin smag

Velegnet til rødt kød, pastaretter med krydret ragout og vildt

 

9. Barolo

510,-

Rubinrød til granatrød farve, lidt krydret bouquet og fyldig i smagen. Velegnet til rødt kød og vildt

 

10. Brunello di Montalcino

750,-

Vinen laves alene på Brunello-druen, smagen er rund og fyldig. Velegnet til stegeretter og vildt

 

11. Amarone classico

510,-

Farven er dyb rubinrød, duften er bred, vinen er tyk i smagen, tør, uden skarphed, robust og fyldig. Velegnet til oksekød og modne oste