5. Barbera
Farven er dyb rubinrød med kraftig drueduft og en tør velafbalanceret smag. Velegnet til stegeretter
6. Nebbiolo
Farven er granatrød og duften intens med blide, krydrede undertoner og en stærk, varm og harmonisk smag. Velegnet til rødt kød og ost
7. Chianti Classico Riserva
Tør rødvin med en anelse af viol, fyldig og behagelig smag.
Velegnet til pastaretter og stegt kød
8. Negroamaro Nerio
fyldig og intens rødvin med en duft af mørke bær, blød og aromatisk tannin smag
Velegnet til rødt kød, pastaretter med krydret ragout og vildt
9. Barolo
Rubinrød til granatrød farve, lidt krydret bouquet og fyldig i smagen. Velegnet til rødt kød og vildt
10. Brunello di Montalcino
Vinen laves alene på Brunello-druen, smagen er rund og fyldig. Velegnet til stegeretter og vildt
11. Amarone classico
Farven er dyb rubinrød, duften er bred, vinen er tyk i smagen, tør, uden skarphed, robust og fyldig. Velegnet til oksekød og modne oste
Seneste kommentarer