Kødretter ta' med hjem

  • 45.Polpette di vitello con funghi e fonduta di Toma

    • 189,-

    Kalvekødboller med Tomaost fondue, skovsvampe ragout i urtekrydret tomatsauce samt dagens kartofler og salat variation

  • 46. Capocollo con salame al finocchio e Vernaccia

    • 179,-

    Nakkesteg fyldt med fennikel krydret toskansk salami serveret med Vernaccia-rødvinssauce,dagens kartofler, årstiden grøntsager og garniture

  • 47.Scaloppine di pollo al limone

    • 159,-

    Kyllingbryst – scaloppine i citron sauce samt siciliansk ciliegino-tomatsalat, dagens grøntsager og salatvariation

  • 48. Filetto di manzo

    • 249,-

    250 g. stegt eller grillet saftig oksemørbrad serveret med vores hjemmelavede sauce. Vælg imellem peber- chiantirødvins- hvidvinseller årstidens sauce. (spørg personalet) Hertil dagens kartofler eller krydret pommes frites samt dagens markedsgrøntsager og blandet salat

Copyright © 2019 Tarantini|Webdesign Unikco