Kødretter ta' med hjem

  • 45.Polpette di vitello con piselli e asparagi

    • 179,-

    Kalve kødboller serveret med ærter og asparges i krydret hvidvin sauce samt dagens kartofler salatvariation og grøntsager

  • 46. Capocollo con salame al finocchio e Vernaccia

    • 169,-

    Nakkesteg fyldt med fennikel krydret toskansk salami serveret med Vernaccia-rødvinssauce,dagens kartofler, årstiden grøntsager og garniture

  • 47.Scaloppine di pollo al limone

    • 149,-

    Kyllingbryst – scaloppine i citron sauce samt siciliansk ciliegino-tomatsalat, dagens grøntsager og salatvariation

  • 48. Filetto di manzo

    • 219,-

    250 g. stegt eller grillet saftig oksemørbrad serveret med vores hjemmelavede sauce. Vælg imellem peber- chiantirødvins- hvidvinseller årstidens sauce. (spørg personalet) Hertil dagens kartofler eller krydret pommes frites samt dagens markedsgrøntsager og blandet salat

Copyright © 2019 Tarantini|Webdesign Unikco