Hjemmelavet frisk pasta

  • 16a Spaghettoni con pollo ricotta e basilico

    • 129,-

    Tykke spaghetti med stegt kyllingebryst, friske tomater i ricottaost – basilikum – creme

  • 17a Lasagnette di grano duro con ragout di vitello

    • 139,-

    Båndpasta af durummel med lys kalveragout i urtesauce og friskrevet parmesanost

  • 18a Maltagliati con salsiccia e pomodoro

    • 119,-

    Groftskåret pasta med ragout af svinelandpølse - sauce, løg, chilikrydret tomatsauce og høvlet moden ricottaost

  • 19a Tagliolini al tartufo

    • 149,-

    Tynde pastastrimler med oksemørbrad, Karl Johan svampe i flødelagret trøffelsauce

  • 20a Cannelloni con prosciutto e gorgonzola

    • 139,-

    Gratinerede pastarør fyldt med braiseret skinke og gorgonzolaost serveret på creme af Barbera - rødvin

  • 21a Triangoli ripieni con pescatrice e pomodori canditi

    • 149,-

    Pastatriangler fyldt med havtaske og kandiserede tomater serveret på timiankrydret peberfrugtcreme