Pastaretter

  • 16. Maccheroncini con ossobuco peperoni e zafferano

    • 125,-

    Håndlavet pasta med ragout af kalve- ossobuco, peberfrugter og safransauce

  • 17. Spaghetti allo scoglio

    • 125,-

    med jomfruhummer, kammuslinger, kæmperejer,

    muslinger og rejer i tomat/hvidløgs-sauce

  • 20. Lasagne al forno

    • 99,-

    Ovngratinerede pastaplader med oksekødbolognese,

    bechamelsauce og mozzarellaost

  • 21. Tagliatelle bolognese

    • 90,-

    Finthakket oksekød i krydret tomatsauce og revet parmesanost

  • 22. Tagliatelle carbonara

    • 90,-

    Letrøget bacon, æggeblomme og parmesan i flødecreme

  • 23. Maccheroncini alla siciliana

    • 125,-

    Håndlavet pasta med kylling, lufttørret svine -pancetta, skovsvampe og saltede mandlerflager i Marsala hedvin -sauce