Rødvin
-
5. Barbera d Asti doc
- 230,-
Farven er dyb rubinrød med kraftig drueduft og en tør velafbalanceret smag. Velegnet til stegeretter
-
6. Nebbiolo
- 235,-
Farven er granatrød og duften intens med blide, krydrede undertoner og en stærk, varm og harmonisk smag. Velegnet til rødt kød og ost
-
7. Chianti Classico Riserva
- 295,-
Tør rødvin med en anelse af viol, fyldig og behagelig smag.
Velegnet til pastaretter og stegt kød -
8. Sagrantino di Montefalco
- 450,-
fyldig og intens rødvin med en duft af mørke bær, blød og aromatisk tannin smag
Velegnet til rødt kød, pastaretter med krydret ragout og vildt
-
9. Barolo
- 495,-
Rubinrød til granatrød farve, lidt krydret bouquet og fyldig i smagen. Velegnet til rødt kød og vildt
-
10. Brunello di Montalcino
- 495,-
Vinen laves alene på Brunello-druen, smagen er rund og fyldig. Velegnet til stegeretter og vildt
-
11. Amarone classico
- 495,-
Farven er dyb rubinrød, duften er bred, vinen er tyk i smagen, tør, uden skarphed, robust og fyldig. Velegnet til oksekød og modne oste
Hvid og rosè vin
-
1. Gavi di Gavi
- 275,-
Denne vin har en lys strågul farve med en delikat duft af fersken.
Smagen er tør, frisk og fyldig. Velegnet til pasta- og fiskeretter -
2. Roero Arneis
- 275,-
Farven er gul med grønne undertoner. Duften er vedholdende med anelse af honning og kamille. Fyldig i smagen. Velenget til friske oste
-
3. Verdicchio
- 199,-
Tør, harmonisk vin fra adriaterkysten. Lys strågul farve, frisk duft og fyldig smag. Velegnet til fiskeretter
-
4. Opra Rosè
- 255,-
En rosè vin med intens duft af blomster og frisk frugt, harmonisk i smag og duft
passer til lette retter som fisk, pasta med skaldyr og hvidt kød
Husets vin
-
1. Hvidvin
- 1 glas 40,-
- ½ l. 80,-
- 1/1 l. 140,-
Trebbiano villa Rocca
Tør og harmonisk. Velegnet til forretter og fiskeretter -
2. Rødvin
- 1 glas 40,-
- ½ l. 80,-
- 1/1 l. 140,-
Montepulciano Ripa Teatina
Aromatisk og fyldig rødvin. Velegnet til stegeretter