Kødretter

  • 45. . Polpette di vitello con fonduta di Toma e ragout di funghi

    • 209,-

     

    Kalvekødboller med Tomaost fondue, skovsvampe ragout i urtekrydret tomatsauce samt dagens kartofler og salat variation

  • 46. Capocollo ripieno di salame al finocchio con salsa alla Vernaccia

    • 189,-

    Nakkesteg fyldt med fennikel krydret toskansk salami serveret med Vernaccia-rødvinssauce

    Hertil dagens kartofler, årstiden grøntsager og garniture

  • 47. Scaloppine di pollo al limone

    • 189,-

    Kyllingbryst – scaloppine i citronsauce samt siciliansk ciliegino-tomatsalat, dagens grøntsager og salatvariation

     

  • 48. Filetto di manzo

    • 259,-

    250 g. stegt eller grillet saftige oksemørbrad serveret med vores hjemmelavede sauce. Vælg imellem peber-, chiantirødvins-, hvidvins- eller årstidens sauce. (spørg personalet). Hertil dagens kartofler eller krydret pommes frites samt dagens markeds grøntsager og blandet salat

Copyright © 2019 Tarantini|Webdesign Unikco