Forretter Supper Salater Hjemmelavet frisk pasta Pastaretter Børnemenu Pizza Fiskeretter Kødretter Desserter Varme drike Hvid og rosè vin Rødvin Øl & sodavand Husets vin Rødvin 5. Barbera 255,- Farven er dyb rubinrød med kraftig drueduft og en tør velafbalanceret smag. Velegnet til stegeretter 6. Nebbiolo 275,- Farven er granatrød og duften intens med blide, krydrede undertoner og en stærk, varm og harmonisk smag. Velegnet til rødt kød og ost 7. Chianti Classico Riserva 330,- Tør rødvin med en anelse af viol, fyldig og behagelig smag.Velegnet til pastaretter og stegt kød 8. Negroamaro Nerio 350,- fyldig og intens rødvin med en duft af mørke bær, blød og aromatisk tannin smag Velegnet til rødt kød, pastaretter med krydret ragout og vildt 9. Barolo 510,- Rubinrød til granatrød farve, lidt krydret bouquet og fyldig i smagen. Velegnet til rødt kød og vildt 10. Brunello di Montalcino 750,- Vinen laves alene på Brunello-druen, smagen er rund og fyldig. Velegnet til stegeretter og vildt 11. Amarone classico 510,- Farven er dyb rubinrød, duften er bred, vinen er tyk i smagen, tør, uden skarphed, robust og fyldig. Velegnet til oksekød og modne oste Copyright © 2019 Tarantini|Webdesign Unikco