Rødvin

  • 5. Barbera d Asti doc

    • 230,-

    Farven er dyb rubinrød med kraftig drueduft og en tør velafbalanceret smag. Velegnet til stegeretter

  • 6. Nebbiolo

    • 235,-

    Farven er granatrød og duften intens med blide, krydrede undertoner og en stærk, varm og harmonisk smag. Velegnet til rødt kød og ost

  • 7. Chianti Classico Riserva

    • 295,-

    Tør rødvin med en anelse af viol, fyldig og behagelig smag.
    Velegnet til pastaretter og stegt kød

  • 8. Sagrantino di Montefalco

    • 450,-

    fyldig og intens rødvin med en duft af mørke bær, blød og aromatisk tannin smag

    Velegnet til rødt kød, pastaretter med krydret ragout og vildt

  • 9. Barolo

    • 495,-

    Rubinrød til granatrød farve, lidt krydret bouquet og fyldig i smagen. Velegnet til rødt kød og vildt

  • 10. Brunello di Montalcino

    • 495,-

    Vinen laves alene på Brunello-druen, smagen er rund og fyldig. Velegnet til stegeretter og vildt

  • 11. Amarone classico

    • 495,-

    Farven er dyb rubinrød, duften er bred, vinen er tyk i smagen, tør, uden skarphed, robust og fyldig. Velegnet til oksekød og modne oste

Copyright © 2019 Tarantini|Webdesign Unikco